Komexobeton bkw sierbeton

Geplaatst op: 06 / 11 / 2018

Nieuwe samenwerkingen met BWK Sierbeton en Amca Hydraulic Controls

Nieuwe samenwerkingen Komexo Beton

Komexo mag twee nieuwe bedrijven bijstaan bij het automatiseren van de processen. BWK Sierbeton gaat aan de slag met de software Isah Beton. Bij Amca Hydraulic Controls zal Isah Business Software worden geïmplementeerd. Doel voor beide bedrijven is om efficiënter en flexibeler te kunnen produceren.

BWK Sierbeton

BWK Sierbeton is al meer dan 20 jaar specialist in het produceren van elementen in architectonisch beton. Het betonbedrijf produceert uitsluitend op bestelling volgens tekeningen van de architect of bouwheer. Door deze werkwijze is Isah Beton een zeer geschikte oplossing voor BWK. Dankzij alle specifieke functionaliteiten, is het mogelijk om de productie planning software zeer nauwkeurig af te stemmen op de processen in het bedrijf.

Amca Hydraulic Controls

Amca Hydraulic Controls is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 50 jaar wereldwijd opereert in onder andere de mijnindustrie en constructiebranche. Het bedrijf ontwerpt en maakt hydraulische regelkleppen op maat voor uiteenlopende doeleinden. Isah business software maakt het mogelijk voor Amca om nog sneller en efficiënter in te spelen op de vragen van klanten.

Isah software

De software van Isah maakt het voor beide bedrijven mogelijk om efficiënter te werken. Bovendien kunnen dankzij zorgvuldige communicatie projecten beter gestuurd worden en ontstaan minder fouten. Dit bespaart tijd en kosten.

Meer weten over de mogelijkheden van Komexo Beton? Neem dan contact met ons op.