Komexobeton home

Geplaatst op: 06 / 11 / 2018

Prefab betonbedrijf De Jong Beton kiest voor Komexo

“Betere beheersing van bedrijfsvoering en projectbesturing”

Na een uitvoerig selectieproces heeft prefab betonbedrijf De Jong Beton uit het Brabantse Alphen gekozen voor Komexo. De komende tijd gaat Komexo de processen binnen het bedrijf automatiseren. Op 22 juli 2016 zijn de overeenkomsten getekend en is het traject gestart.

Optimalisatie projectbesturing met Isah Beton

Uit het onderzoek van De Jong Beton bleek dat Isah Beton positief bijdraagt aan twee aspecten:

  1. het beheersen van de bedrijfsvoering in het algemeen, en;
  2. de optimalisatie van de projectbesturing specifiek.

Komexo en De Jong Beton streven ernaar om met Isah Beton zo snel mogelijk alle processen binnen het bedrijf te automatiseren. Zo kan het prefab betonbedrijf vanaf 1 januari 2017 gebruikmaken van een ERP-omgeving die perfect is afgestemd op hun wensen en eisen.

Specifieke betonsoftware

De software Isah Beton is speciaal ontwikkeld voor het prefab betonbedrijf. Het is daarom geoptimaliseerd voor de productie planning binnen een betonbedrijf. Unieke bedrijfsprocessen in de betonindustrie zijn standaard opgenomen in de ERP-software die Komexo levert. Isah Beton gaat de deelapplicaties die De Jong Beton gebruikt geheel vervangen. Hierdoor ontstaat een integraal inzicht in bedrijfsvoering en projecten. Dit stelt De Jong Beton in staat om betere sturing te geven.

Flexibiliteit en efficiency

De Jong Beton produceert klantspecifieke prefab betonelementen. Hierdoor is het mogelijk om flexibel te reageren op wijzigingen in de productieplanning. Met Isah Beton is De Jong Beton in staat om projecten beter te bewaken en sturen dankzij realtime inzicht. Dit helpt hen efficiënter te werken en kosten te besparen. Komexo is inmiddels gestart met de inventarisatie en eerste inrichting van de Isah software. De komende tijd worden de processen binnen het betonbedrijf verder geautomatiseerd.

Over De Jong Beton: prefab betonproducent

De Jong Beton is gespecialiseerd in het maken van maatwerk prefab betonelementen. Deze elementen laten zich kenmerken door de goede vorm en een mooi, aansprekend zichtwerk. Al ruim 30 jaar maken circa 25 vaste medewerkers De Jong Beton en alle producten zo succesvol mogelijk.